RESULTAT ET

PROSPER BUSINESS CASE:
Sundt hybridarbejde i europæiske SMV'er

The Business Case for Healthy Hybrid Working in European SMEs er en professionel publikation, der henvender sig til:

    SMV-ledere, som har en høj grad af bevidsthed om vanskelighederne ved hybridarbejde, men en lav forståelse af ledernes rolle i at muliggøre sundt og produktivt digitalt arbejde og en lav bevidsthed om den strategiske betydning af dette arbejde for virksomhedens overordnede resultater.
    Uddannelsesudbydere, der arbejder med SMV’er, som forstår udfordringerne og de nye strategier, men som har brug for effektive ressourcer til at kommunikere værdien af uddannelse og kompetenceudvikling inden for dette område til SMV-kunder.

Den vil også blive delt med interessenter, især politiske beslutningstagere inden for erhvervsuddannelse og erhvervsudvikling. Af disse grunde vil PROSPER Business Case være en letlæselig guide, der beskriver udfordringens omfang og rækkevidde og præsenterer klare fordele ved at indføre nye ledelsesstrategier med hensyn til produktivitet, trivsel, inklusion og virksomhedskultur. Det bliver en officiel projektpublikation med professionelt grafisk design, som kan downloades gratis på denne hjemmeside.